Opět otevřeno každé úterý a čtvrtek od 15:00-18:30

Black friday Airsoft Fenix

Na black friday v airsoftfenix se registrujte zde!

Co je Black friday?

Je to svátek všech obchodníků a letos připadá na 24.11. Původní termín pochází nejspíš z USA, kdy tímto názvem byl označen první pátek po dni Díkuvzdání. Kvůli zvýšeným nákupům docházelo k dopravní kalamitě a tento den pro obchodníky znamenal zvýšené tržby. Často je tento termín spojován i s krachem na NY obchodní burze, v roce 1923. Tento den je však označován jako černé úterý nebo černá středa. 

V současné době se obchodníci a eshopy předhánějí o listopadové tržby a tak zavádí slevy už na začátku měsíce. Máme tu Black november, Black week, Cyber Monday a další akce. V dřívějších dobách, často někteří prodejci nenápadně v průběhu podzimu zvyšovali ceny, aby optická sleva 10-30-70% vypadala velkolepě a lákavě, ale zároveň, aby nepřišli o své marže. Na toto chování už myslí i zákony a tak tyto praktiky by měly být nelegální, přesto se s nimi můžete stále setkat.  Dost často také prodejci využívají Black Friday, aby se zbavili dlouho skladovaného zboží, které nabídnou i pod nákupní nebo výrobní cenou a svoji ztrátu dohání pak na žádanějších kouscích. 

 

Black friday a Airsoft Fénix

Jelikož náš obchod je tvořený hráči, jsme vaši kolegové. Nemáme v plánu tento pomyslný svátek nějak zneužívat. 
Máme pro vás připravenou jedinou skutečnou akci a stejně jako původní Black Friday to bude masakr. 

1. Čekají vás skutečné slevy, kde půjdeme fakt na možné minimum a zlevníme kompletně vše. 

2. Akce poběží jenom v pátek a jen na zboží, které je skladem. 

3. Prodejna v Černilově bude otevřena pro nákup a osobní odběr v pátek od 14:00-17:00, každý k osobnímu nákupu získá volnou vstupenku na Airsoft akci

4. Ceny na eshopu v rámci akce budou platné jenom pro registrované uživatele s minimální objednávkou 2000,- včetně DPH

5. E-shop objednávky pro platbu převodem je nutné uhradit okamžitou platbou. Nezaplacené objednávky budeme automaticky stornovat.

!!!registraci najdete zde!!!

 

Těšíme se na vás při další akci.